Translate

lauantai 1. syyskuuta 2018

Chilit ja tomaatit kypsyvät syyskuussa?


Armeija, korkeakoulu ja työ. Tässä muutama esimerkki syistä miksi olen laiskistunut chilien kanssa. Muutama vuosi oli hiljaiseloa, etenkin armeijan jälkeen. Viime jouluna iski kuitenkin inspiraatio ja kylvin lukuisia chili ja tomaatti lajikkeita. Tärkein itselleni oli todistaa, että pystyn tähän taas.

  
Kauden alku eteni suhteellisen menestyksekkäästi. Chilit eivät oikein itäneet toivotulla tavalla (siemenet vanhoja), mutta tomaatit kasvoivat hienosti.
Kesä oli kuitenkin odottamattoman kuiva ja se vaikutti kyllä siihen, että omat kasvini eivät millään tahtoneet kukkia. Vasta nyt loppukesästä ovat tomaatit innostuneet kukkimaan ja tuottamaan satoa. Olin ihmeissäni, mutta vähän oli tehtävissä. Kastelin ahkeraasti, mutta ilmankosteus ei tuntunut riittäneen.

Odotukseni kaudelle olivat kuitenkin pienet, joten en ottanut sen enempää stressiä asiasta.

Kunnostin vanhan huvimajan kasvutilaksi muutamalle tomaatille. Tämä oli erinomainen idea, sillä ne viihtyivät huomattavasti paremmin alkukesästä huvimajan tarjoamassa varjossa. Kasvihuoneessa vaikutti olevan aivan liian lämmin.

Banana Legs, tomaatti on tämän vuoden kummajainen. Vaikka tomaatti on hauskan muotoinen se on mielestäni hyvän makuinen. Huomattavasti napakampi kuin perinteiset kaupan tomaatit.

Amppeliin joutunut ylimääräinen C.chinense chili on innostunut lopulta kukkimaan. Aavistuksen myöhässä, mutta huvimaja pitää sen verran paremmin lämpöä, joten hyvällä lykyllä se ehtii pullauttamaan muutaman podin, jotka voi napata sisälle kypsymään.Kasvihuoneessa huomaa jo kylmenneet ilmat. Kasvusto on alkanut kellastumaan, mutta onneksi tomaatit kypsyy.Idättäessäni chilejä menin säheltämään ja siemenet meni niin sanotusti sekaisin. Tänä vuonna minulla on siis vain mysteeri chilejä. Toinen C.chinense pullauttelee aivan pieniä mietoja podeja.  Varsin satoisa lajike. 

Yllä ilmeisesti jokin Trinidad Scorpion Yellowin tapainen chinense. Tulisuutta piisaa. Erinomainen hillo chili...

Yhden baccatumin onnistuin idättämään. Podit isohkoja, en siis Aji Cristalliksi kutsuisi. Kypsyessä se luultavasti selviää. 


Takavuosien suosikki Black Plum tuottaa jälleen satoa. Erinomainen lajike, jos toivoo jotain hieman poikkeavaa. Nämä tomaatit kypsyvät tumman punaisiksi ja ovat makeahkoja.


Kasvihuone tuottaa edelleen uutta satoa, mutta nähtäväksi jää ehtivätkö nämä koskaan kypsyä. Hallavaara lähestyy...1 kommentti:

  1. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstiä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseen anteeksi minulta ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään minua vastaan ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista