Translate

lauantai 8. helmikuuta 2014

Viikkoa vaille vanha, vanhojen tanssit ovella

Enpä ole pitkään aikaan ehtinyt kirjoittelemaan. Laiskuus, kokeet jss ovat kieltämättä verottaneet kirjoittamista, mutta minkäs sitä tekee. Nyt kuitenkin itse asiaan...   

 Ensi viikon perjantaina on ystävänpäivä. Sen lisäksi on myös eräs toinen merkittävä päivä, nimittäin vanhojen tanssit. On siis se hetki jolloin lukion kakkosluokkalaiset tulevat lukion oppilaista vanhimmiksi ja tanssit järjestetään sen kunniaksi tjs...en ole niin perillä tuosta teoria osasta.
Joka tapauksessa, tässä on viime kuukaudet harjoiteltu, mietiskelty, stressailtu ja vaikka mitä. Ennen kaikkea on ollut todella hauskaa ja kai niistä alkeistanssitaidoista on joskus hyötyäkin...kai? Kaiken kukkuraksi olen vielä joutunut poseeraamaan paikallislehteenkin.

Eilen sain kuitenkin jobinpostia. Varaamani frakkia ei enää ollut olemassa. Yritys jolta olin sen jo monia kuukausia sitten varannut oli lopettanut toimintansa, enkä ollut vastaanottanut minkäänlaista tietoa tästä. Tästähän sitten soppa keittyi. Tuli aavistuksen ontto tunne kun oli panostanut niin paljon h-hetkeä varten ja sitten tapahtui näinkin suuri takaisku.
Toivoa en kuitenkaan täysin menettänyt...vaikka sekin oli hyvin lähellä. Äitini pelasti tilanteen ja minulle tarjoutui muutama viime hetken mahdollisuus saada juhlatamineet niskaani ja nyt toivon sormet, varpaat ja korvat ristissä että ne vielä sopisivat minulle.Muuten on keksittävä uusi suunnitelma.

Ensi viikon jälkeen ei olekaan hirmuisen pitkä aika enää kunnes alan kirjoittamaan, syksyllä pitäisi myös hakeutua ajokouluun ja armeijakin lähestyy muutaman vuoden kuluttua. Jännittäviä aikoja on siis luvassa tälle 17-vuotiaalle opiskelijalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti