Translate

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Aji Omnicolor, vihdoinkin!

Kyseistä lajiketta on odotettu ja kauan. Alkuperäiset siemenet jotka laitoin lautalle itämään eivät itäneet kolmeen viikkoon ,joten jouduin laittamaan uusia tulille jotta varmistaisin kyseisen lajikkeen olemassa olon omalla plantaasillani tällä kaudella. Nämä toisen erän Aji Omnicolorin siemenet pistin itämään 4.2.2012 ja nyt on ensimmäinen ja ilmeisesti ainoa taimi sirkoilla mullassa. Sain tietooni chilifoorumi.fi puolella ,että kyseistä lajiketta on liikkeellä kaksi erilaista erää. Toinen itää 2 viikon sisällä , toinen 4 viikon.  Omissa siemenissä taisi kuitenkin olla  kehno itävyys prosentti ongelmana ,koska ainoastaan 1/5 siemenestä iti.
Toivoa sopii ,että kesän tulevista podeista saisi paremmin itäviä siemeniä kasvattajien iloksi.

                                                Aji Omnicolour

2 kommenttia:

  1. Et ole yksin tuon omniksen surullisen itävyyden kanssa. Viime kaudella iti 2/8 siemenestä ja nyt yksi kuudesta! Kasvi on kuitenkin valtavan hauska ja komea rehu. Poditkin ovat maukkaita, eivätkä liian tulisia.

    VastaaPoista
  2. Hmm...mikäköhän lienee syynä tähän outoon ja erittäin huonoon itävyyteen? Jos tästä on jotain positiivista kaivettava niin mukava huomata etten ole ainoa jolla on huono onni omnisten kanssa.

    VastaaPoista