Translate

maanantai 28. tammikuuta 2013

Chilinkasvatus pahasti jäissä

...valitettavaa mutta pakko myöntää. Pahasti ollaan taas kerran myöhässä idätysten kanssa.
Koulutyöt vievät nykyään niin suuren ajan ettei stressiltä voi välttyä. Viime viikot ovat olleet aivan kamalia. Nyt vihdoin kun stressi otti hetkellisesti hieman laantuakseen iski flunssa. Viikonlopun aikana oli tarkoitus päivittää chilikasvatukset ajantasalle ,mutta kas kummaa iski lauantaina 38 asteen kuume. Mukavaa myös että huomenna alkaa lukion koeviikko.

Kausi nyt kokonaisuudessa tuskin on pahasti vaarantumassa mutta lajikemäärä edelleenkin pohdituttaa nyt vielä kun idätyksetkin myöhästyivät jälleen kerran.

Tänään olisi tosin tarkoitus yrittää laskea hieman chinensejä lautalle itämään.

Ei tämä kausi tosin aivan yhtä helvettiä ole tähän asti ollut. Hyviäkin uutisia on idätyslautoilta päin kuulunut, viimeisin positiivinen asia on että Vladans Viper, Black Naga, Fatalii ja Aribi Gusano ovat sirkoilla.

Ei tässä pahemmin muuta mahdollisuutta ole kuin elää päivä kerrallaan ja katsoa mitä ehtii ja saa aikaiseksi. Lukio kuitenkin tärkeämpi kuin harrastukset, nokka tulee kyllä varmasti tämän ja seuraavan viikon aikana olemaan varsin tiiviisti kiinni oppikirjoissa, mutta lukutaukojen välissä aina jotain pientä ehtii... 

2 kommenttia:

  1. Kyllä varmasti kiirettä pukkaa siellä suunnalla. Muista kuitenkin, että pelkkä koulutöiden tekeminen ei sekään ole hyväksi. Välillä pitää rentoutua.

    Tsemppiä ja jaksamista jokatapauksessa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :) Juu kyllä taukoja pitää pitää ja niitäkin tuntuu välillä olevan liikaa mutta se rentoutumisaika tuntuu aina kuluvan johonkin turhan päiväiseen tyhjän toimittamiseen. No täytyy ottaa itsestään niskasta kiinni.

    VastaaPoista