Translate

lauantai 19. tammikuuta 2013

Yli 10 000 vierailua ja SKK II visiitti!

Taas se aika vuodesta kun siemenketjukirjeet ovat liikkeellä.
Siemenketjukirjehän on yksinkertaisuudessaan kirje joka tässä tapauksessa sisältää chilin siemeniä ja kiertelee halki Suomen osallistujien koteihin postin avulla. Osallistujat saavat ottaa ja lisätä siemeniä sen verran kuin omatunto sallii. Helppo ja yksinkertainen tapa kartuttaa siemenkokoelmaa ,sekä päästä eroon ylimääräisistä siemenistä.
   
Siemenketjukirjeitä kolutessa menee aina aikaa ,mutta mielenkiintoista puuhaahan se on joten mikäs siinä.


 Tälläkertaa kohditstin katseeni ,kuten ennenkin, Chinenseihin ja Pubescenseihin. Siemenvarastot sen verran  täynnä etten juurikaan viitsi enempää hamstrailla kuin alla olevat.

 • Bih Jolokia, C.Chinense
        -Chinense joka luultavasti ajaa hyvin pitkälti samaa linjaa Nagan ja muiden Bhut Jolokia tyyppien kanssa.
 •  Hyper Pube, C.Pubescens
         -Hyper Pube (Cap 217) kuulunee samaan sarjaan Turbo ja Ultra Puben kanssa. Hyper Pube lienee myös  näistä kolmesta se harvinaisin. Mielenkiintoinen löytö.


 19.1.2013


 Mukava oli huomata eräänä päivänä että harhautuneita katsojia oli lähemmäs 10 000. Vielä samana iltana tuo määrä ylittyikin. Täytyy myöntää että olen hitusen ainakin yllättynyt että näinkin paljon harhautuneita katsojia on blogilleni erehtynyt. Aloittaessani en olisi pystynyt kuvittelemaan näinkin suurta lukija määrä, tarkoitus oli alussa vain pitää päiväkirjaa jota pystyi muokata oman oloiseksi.
Tällä tapaa blogi juuri erottuu esimerkiksi chilifoorumin päiväkirjastani. Ulkomuodot ja kaikki gadgetit pystyy asettamaan oman tahdon mukaisesti. Blogissa pääaiheesta voi välillä hieman poiketa ja kertoa muistakin itseään kiinnostavista asioista. Katsojamäärää ja tilastoja tutkiessa olen todennut että lukijamäärä nousee hitaasti mutta varmasti kuukausi kuukaudelta. Viime kuukautena huomasin lukija ennätyksen yhden kuun aikana. Joulukuun aikana kävijötä piipahti 1354 lukijan verran mikä on siis uusi ennätys. Tätä ennen ennätystä hallitsi elokuu vuodelta 2012 jolloin katsojia oli 989 kappaletta. Mielenkiintoista on että puhumme jonkin asteisesta puutarhablogista ja katsoja ennätys tehdään joulukuussa. En tiedä pitäisikö minun olla imarreltu vai masentunut.
Ennätykset on tehty rikottavaksi ,joten toivon toki että lukijamäärä lisääntyisi jatkuvasti. Tämä toki vaatisi minultakin enemmän panostusta. Haluan pitää blogini mahdollisimman asiallisena vaikka välillä rennompikin meininki on sallittua. Yritän kirjoittaa aina ja vain silloin kun on jotain kerrottavaa jotta turhilta nollapostauksilta vältyttäisiin.

Tätä kirjoittaessa tulee mieleen niinkin yleinen kysymys että "miten ja mitä jatkossa?". Blogia jatkan hyvin varmasti. Ei ole juuri käynyt mielessä lopettaa kun siihen ei ole mitään pätevää syytä, päinvastoin. Nautin kirjoittamisesta ja varsinkin sellasesta kirjoittamisesta jota voi itse ohjata siten että valitsee aiheen ja vakavuuden. On mukavaa päästä kirjottamaan hieman kun siltä tuntuu. Mikäli kirjoittaminen tuntuu vastenmieliseltä tai juttu ei jostain syystä vain kulje voi hyvällä mielellä taas jättää kirjottamatta, tämän takia blogikirjoituksia saattaa tulla kerran viikossa, kerran kahdessa tai jos oikein hurjaksi heittäydyn kahdesti viikossa!

Kaikki roska muutamaan sanaan yksinkertaistettuna. Tarina jatkuu, seuraavaksi rikotaan 20 000 kävijän raja. 

 Kiitokset Lukijoille ensimmäisestä 10 000 ,toivottavasti pystyn pitämään blogini kiinnostuksenne kohteena ja toivottavasti toinen 10 000 tulee pian.

5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon rajojen rikkomisesta. Noita on paljon edessäpäin.
  Kun blogisi vakiinnuttaa asemansa, tuollainen määrä lukijoita käy siellä kuukaudessa ja kun chiliharrastus edelleen leviää ja sinä aikuistut, 10.000 lukijaa viikossa ei liene mahdoton tavoite.
  Joulukuu on kyllä tilastollisesti hiljaisinta aikaa ainakin minun blogissani.

  VastaaPoista
 2. Kappas vaan. Nyt kun asia otettiin puheeksi, niin mullakin on toi joulukuu ollut näköjään vilkkain tähän saakka. Joulukuun kävijämäärä oli huikea 2107. Tätä ennen piikki oli kesäkuulla, jolloin kävijöitä oli 1909.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut, hieno määrä ollut sinulla kävijöitä!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille onnitteluista!
  10 000 viikossa? Taitaa kyllä jäädä toiveajatteluksi ,mutta tottahan se on että eiköhän kävijämäärä lisäänny sitä mukaan kun harrastus leviää ja kirjoittaja varttuu.

  VastaaPoista