Translate

perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu on antoisaa aikaa

Joulusiivous tuntuu yleensä vastenmieliseltä ajatukselta mutta mitä aarteitakaan sen aikana saattaa löytyä.
Itse satuin löytämään vanhan tutun, laatikon jota olen pitkään varjellut ja monesti kironnut.Sen sisältö ei välttämättä kaikille olisi kumallinen. Minulle se taas herättää yllätävänkin paljon muistoja, hienoja elämyksiä kuin myös pettymyksiä.

Tämä blogi on elänyt mukanani kolmen vuoden ajan, muistan aluksi pohtineeni miksi se ei menetynyt haluamallani tavalla. Eräs vanha tuttuni Chilivaari minulle tämän avasi ja sanoi että kyllä se siitä kunhan hieman vartun.

Nyt muutamaa vuotta karvasempana tahdon tehdä come backit, niin blogille kuin myös toivon mukaan vanhalle kunnon chilifoorumille  , saapas nähdä muistaako kukaan enää tämän hullun,

Joulu ehti jo mennäkin joten tahdon toivottaa kaikille oikein mukavaa ja satoisaa uutta vuotta!

...Jospa sitä tästä sitä idätyslauttaa lähtisi kasaamaan.


3 kommenttia:

 1. Tervetuloa "takaisin".
  Kevääsi on varmaan kiireinen, joten koeta järjestellä idätykset mahdollisimman helpoksi, automatisoida kastelua tai ainakin pitää astiat niin isona, että pienet unohdukset eivät koidu kohtalokkaaksi. Pieni ruukku isolla kasvilla vaatii päivittäistä huolenpitoa ja sitä et kirjoitusten välissä ehdi antamaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Hyvä idea ja täysin totta, kevät tulee olemaan minulle varsin kiireinen joten isot ruukut olisi mainio idea.

  VastaaPoista
 3. Hienoa nähdä sinutkin näissä touhuissa! FB:n puolella olet tervetullut The Chilli Lab:in puolelle jakamaan kuviasi ja juttujasi. Kansainvälisissä yhteisössä vastaanotto on ollut paljon lämpimempää ja kannustavaisempaa kuin täällä. Toki sinulla ei varmaankaan olekaan ollut luottamuspulaa tääläkään. ;)

  VastaaPoista