Translate

perjantai 30. toukokuuta 2014

Syvä hengenveto sisään ja ulos, hengissä ollaan.

Hyvää iltaa arvoisat lukijani, seuraajani sun muut satunnaiset tupsahtelijat.
Kyllä, olen vielä toistaiseksi hengissä ja samoin tomaattini vaikka hiljaiseloa näin blogin puolella olenkin nauttinut.

Kasvihuone kausi on korkattu vaikka tällä hetkellä ei ilmat oikein suosi. Tomaatit voivat oikein mainiosti ja ensimmäiset alkavat jo pian kukkimaan. Huvittavaa oli se että kuukausi sitten tomaatin taimieni määrä tuplaantui kun naapuri tarjosi kahta kymmentä avomaan tomaatin taimea.
"No mikäs siinä" ajattelin, kun tämän kuulin mutta otin hieman vaivautuneena tilan puutteen takia taimet vastaan. Tämä osoittautui kuitenkin mahtavaksi siirroksi sillä tilaa on riittänyt ja kyseisiä tomaatteja ei välttämättä tarvitsekaan kasvattaa kasvihuoneessa (kuten nyt nimikin jo sanoo...). Omat siemenestä kasvattamani tomaatit saavat siis asustaa kasvihuoneessa, kun taas avomaan tomaatit...ehkä arvaatekin jo, avomaalla.

Näin muuten olen ilmiömäisellä tuulella, viimeinen virallinen koulupäivä tältä lukukaudelta takana ja etenkin arvosanat ilahdutti. Huomiseksi pitäisi vielä raahautua päättäjäisiin, mutta eiköhän senkin yli pääse, vaikka hajun, ilman puutteen ja lämmön aiheuttava tunne kouluni liikuntasalissa onkin sanoin kuvailematon.  

Vaikka en ole edes kuukausiin vilkaissut blogiani on lukijoita riittänyt. Kiitos tästä, toivottavasti täältä löytyy jotain opettavaista materiaalia, vaikka suurin osa vinkeistä sun muista perustuukin kyllä omiin kommähdyksiini. Blogin ensimmäinen virallinen spämmi kommenttikin tänne ehti ilmestyä, sen lukeneet ovat varmasti nyt valistuneet raamatun sisällöstä, komentti nyt poistettu.

Muuten ei muuta kuin vain helvetin hienoa ylihuomenna alkavaa kesää kaikille, pitäkää silmät auki ja korvat höröllä sillä tänne saattaa ilmaantua uutta tekstiä kun aikaa on taas kesällä enemmän.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa esiin, koulun paineet poissa olkapäiltä.
    Satutko tietämään naapurin avomaan tomaatin lajikkeita? Kiinnostaa sikäli, että minä kasvatan vain avomaalla, kun kasvihuonetta en vinoon harjumaastoon ole saanut pystytetyksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Pakko myöntää etten valitettavasti tiedä ja minulla on vahvasti sellainen kutina ettei naapurinikaan tiedä.

    VastaaPoista