Translate

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Blogia koskevan kyselyn tulokset...

Niinkuin voitte huomata on kysely vaihtunut. Palatkaamme kuitenkin edelliseen kyselyyn jossa utelin teidän mielipidettänne blogistani. Tulokset olivat loppujen lopuksi paljon paremmat kuin osasin odottaa.

Tulokset:

Erinomainen......2
Hyvä.............2
Ok...............6
Parannettavaa....2

Tämä kertonee sen ,että pidätte blogiani ainakin luettavana. Tarkoitus olisi edelleen parannella ,joten ehdotuksia otetaan edelleen vastaan. Ehdotuksia voi lähetellä kommenteina blogiin koskevien tekstejen alle.

Samalla kun lopetin tuon edellisen kyselyn päätin ,että pidän joka viikko kyselyn, eli ts. "viikon kysymys"-tapaisen homman. Tällä viikolla on kysymyksen aiheena pitäisikö minun myöskin kirjoitella Englanniksi? Idea tähän lähti siitä, että huomasin tilatoistani, että täällähän käy myöskin ulkomaalaisia lueskelioita. Itse hyötyisin siitä myöskin sillä saisin mahdollisuuden harjoitella huonoja Englannin-kielen taitojani. Tuskin teksteistä kovin pitkiä tulisi ,mutta esim. jokaisen tekstin jälkeen voisi olla lyhyt tiivistelmä Englanniksi.
Oman mielipiteensä asiasta voi ilmaista äänestämällä.

2 kommenttia:

  1. Englanniksi kirjoittaminen on varmaan sinulle itsellesi eniten hyödyksi.

    Vanhempana bloginpitäjänä sanoisin, että ne ulkomaiset kävijät ovat enimmäkseen murtautumista yrittäviä, jotka haluaisivat omat mainosviestinsä sivullesi tai vahingossa hakukoneen sinne ohjaamia. Laitapa söpö kissankuva blogiisi ja kävijöitä on heti ainakin jenkeistä ja Australiasta. Hyvin harva hakee tietoa sivultasi.

    VastaaPoista
  2. Paras on silloin pysyä Suomen-kielessä. Hyvä kun kerroit ,koska näin uutena bloggaajana en tuota ajatellutkaan. Hieman tuli sellainen fiilis ,että koira olisi tuohon touhuun haudattuna, mutta olin vain tyytyväinen kun käviöitä on.

    VastaaPoista