Translate

lauantai 1. lokakuuta 2011

Blogin parannusehdotuksia?

Pistin eilen tuon äänestyksen joka näkyy blogin oikealla laidalla. Äänestystulokset ovat tähän asti olleet hieman alle odotusten. Eli varsinkin jos äänestätte "Parannettavaa" niin kommentoittehan tähän tekstiin ,että mitä olisi parannettavaa. Toivottavasti vaivautuisitte kertomaan, koska se auttaisi minua hirmuisesti ja tekisi blogista ehkä mielyttävämmän luettavaksi. KAIKKI ASIALLISET EHDOTUKSET OVAT TERVETULLEITA!

-Lillen

2 kommenttia:

 1. Päivää parahin Lillen

  Hieno tausta sinulla, siitä plussaa. (: Parannettavaa on kuitenkin kieliasussa ja -opissa. Aina välillä pistää silmään joitain (melko räikeitäkin) tyylivirheitä. Niitä lukuunottamatta blogisi on aivan loistava. Mukava seurailla erittäin nuoren kasvattajan touhuja.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia palautteestasi. Nämä blogiin koskevat palautteet ovat minulle hyvin tärkeitä, jotta tiedä mitä on parannettava.
  Pyrin kirjoittaa sujuvaa ,sekä kieliopillisesti kunnollista tekstiä. Valitettavasti Suomen-kieleni välillä (usein...) takkuilee tai sitten epähuomiossani kirjoitan outouksia.
  Mukavaa kuitenkin kuulla ,että jaksat seurailla blogiani typoista huolimatta :). Yritän jatkossa kuitenkin huolehtia siitä ,että kirjoittaisin mahdollisimman virheettömästi.

  -Lillen

  VastaaPoista