Translate

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Siemenketjukirje kävi kylässä...

Chilifoorumin yksi lukuisista siemenketjukirjeistä kävi viikonlopun aikana kylässä.
Tämä vasta perustettu siemenketjukirje piti sisällään niin hyötykasvien kuin kukkien siemeniä.
Oma sydämmeni lämpeni varsinkin Jättikurpitsan siemenille. Halusin ehdottomasti kokeilla "Big Max":ia joka epävarmojen tietojen mukaan voisi paina 45kg. Olen muistaakseni kuitenkin kuullut ,että lajike voisi parhaimillaan painaa satoja kiloja. Tähän kaipaisin varmistusta...
Siemenketjukirjeet ovat siitä mainioita ,että niiden vierailun aikana pääsee eroon siemenistä joita ei itse tarvitse tai saman lajikeen siemeniä on yli omien tarpeiden. Vaihdoksi niistä voi ottaa mielenkiintoisia siemeniä kohtuudella. Nerokasta kerta kaikkiaan!
Tämä on myöskin varsin halpa keino vaihtaa siemeniä. Lähetyskuluja alla olevalle kasalle kertyi ainoastaan 1,75€.
Ei paha...

Siemenketjukirjeen sisältöä

4 kommenttia:

 1. Siemenketjukirje on kyllä on hieno juttu. Joskus kun vielä lueskelin foorumia chiliketjukirjeet kyllä kiinnostivat. Ainoa haitta oli törkeän pitkät jonotusajat. Laskeskelin jotain parin vuoden jonotusaikaa ja päätin olla osallistumatta. Jotenkin tuntui myös nurinkuriselta, että olisin saanut käsiini helposti erikoisia lajikkeita. Nerokas juttuhan tuo kieltämättä on, ei siinä mitään. :)

  VastaaPoista
 2. Jossain kirjeissä saa kyllä olla aikaisin liikkeella jotta sen saisi toivomalla kaudellaan. Itse tilasin viime vuoden loppu puolella (jos oikein muistan) tuon ensimmäisen siemenketjukirjeen ja paljon mielenkiintoista sieltä löytyi. Kauden lopussa olisi taas tarkoitus tilata ja täytellä kirjeen pusseja ja katsoa jos sieltä jotain mielenkiintoista jälleen löytyisi.

  VastaaPoista
 3. Tuo siemenketjukirje III oli niin sekaisin, kun kaikki rötköttivät siellä sikinsokin. Minä vähän järjestelin niitä vähän samankaltaisten kanssa samaan pussiin, kuten tomaatit, silmänilot ja sipulit omiinsa. Viisi eri pussia niitä taisi tulla. Jotain pientä sinne tuli lisättyä, ainostaan Big Maxia ja avomaan kurkkua tuli otettua, sekä orvokin siemeniä.

  VastaaPoista
 4. Pahoittelen epäsiisteyttä ,mutta oli kauhea ongelma saada tuo paketti kirjekuoreen mahtumaan. Saattoi myöskin postimatkalla hieman sekoittua, koska ei ne mielestäni hirmuisen pahassa epäjärjestyksessä olleet lähtiessään. Hyvä kuitenkin jos ne järjestit!

  VastaaPoista