Translate

torstai 24. toukokuuta 2012

Podeja, vihdoinkin!


Viimein vaikuttaa siltä että satoakin tällä kaudella saataisiin. Nihkeät kolme grammaa olen tähän asti saanut.

Uusi sivu on kuitenkin kääntymässä. Aji Cristal, viime kauden suosikki
PI 260560 , Naga Morich, Ornamental Pepper, Lemon Drop ja mahdollisesti myös Turbo Pube puskee podeja.

Lemon Drop (C.baccatum)


Olen pitkään tuuminut tuleeko kaudesta kuitenkaan mitään? Suuret ovat olleet odotukset ja toiveet. Kaikki ei kuitenkaan käy kuten Strömsössä. Kasvu on minusta lannoitteista huolimatta varsin hidasta, kirvoja satelee joka suunnasta ja eräät kasvit eivät tunnu haaroittuvan millään.
 

 
PI 260560 (C.baccatum)
Kaikesta huolimatta vaikuttaa siltä ,että soossia keiteltäisiin taas kohtapuolin ja hyvä niin. Viime kauden soossit ja etikkaliemet tuhottu aikoja sitten.

Aji Cristal (C.baccatum)

Naga Morich (C.chinense)


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Kohta lähestytään vasta kesäkuuta ja podeja puskee, niin hyvinhän silloin on. Itse huomasin ainakin kasvihuoneen aivan mahdottomaksi, kun podeja puskee joka suunnasta kovalla vauhdilla. Lemon dropin paikallaan jurnuttaneet podit olivat viime yön aikana saaneet keltaisen värinkin. Toinen kokonaan ja toinen osittain.
  Komia Naga!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia!
  Juu eipä tässä mikään hirmuinen kirus ole sadon kannalta. Tosin kun muiden päiväkirjoja tutkii alkaa epätoivo iskeä kun eräät ovat jo jo kilokaupalla satoa saaneet.

  Onnittelut podeista sinnekin. Aina mukavaa saada tuoretta naposteltavaa.

  Ajattelin kuvata tuon isoimman Nagan ,mutta ei siitä minkäänlaista käsitystä saanut. Täytynee huomenna kantaa ulos kasvarista ja napata siellä jonkinlainen kuva...

  VastaaPoista
 3. Kuvaaminen onkin aina hankalaa ja se, että ulkopuolinen saa kuvasta vielä mittasuhteet selville, niin se vasta lisää haastetta. Kuvissa kannattaa käyttää jotain jokaiselle tuttua esinettä vieressä, tai sitten ihan mittaa. :)
  Oma viime kauden nagapuska on mielestäni iso, mutta enpä sitten osaa sitä varmaksi sanoa kun en ole oikein vertailukohtaa.

  VastaaPoista
 4. Jeps, kuvaaminen on välillä erittäin hankalaa. Sitä isommat kasvit sen vaikeampi...

  Nagani on vielä suht koht pieni ,mutta veikkaisin (toivoisin) että kesän loppupuolella samainen kasvi olisi 1-1,5 metriä korkea :P.

  Kuvaa löytyy Chilifoorumin puolella päiväkirjassani.

  VastaaPoista