Translate

perjantai 8. helmikuuta 2013

Flexuosumit talvehtivat

Ulkona sataa lunta, minulla jälleen flunssa ja kuumetta. Tässä pitää jälleen syödä oikein tuhti valkosipuli ,sekä chili kuuri, jotta parantuisi.

Tänään kun valoja virittelin käyntiin huomasin onnekseni kuinka flexut ovat ikkunalaudalla pelkällä luonnonval...synkkyydellä alkaneet kasvamaan!Vaikka ulkomuoto onkin varsin risumainen on uutta kasvua pukkaamassa, mikä lämmittää tottakai mieltä.
Kukkia on turha ennen kevättä odottaa mutta on tämäkin edistystä kasvien kasvattaessa terveitä ja hyvän näköisiä vahapintaisia lehtiä. Vanhat ovatkin jo pahasti käpristyneet.
Viime vuoden sato oli oikein hyvä, mutta tältä vuodelta odotetaan tottakai enemmän. Kautta viisaampana niin flexujen kuin chilien suhteen odotan hyvää satoa kuvien kasveilta. Toteutuuko tämä? Se jää nähtäväksi...

3 kommenttia:

  1. On kyllä jännä miten jotkut chilit vaan rupeaa tässä vaiheessa vuotta kasvattelemaan oksia ja lehtiä ja kukkia, vaikka valoa olisikin onnettoman vähän. No, hyvä näin. :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on kaikki talvetettavat ikkunan läheisyydessä. Mitään keinovaloa niille ei ole tarjolla. Scotch bonnetissa oli juuri kukka auennu, 7Potissa nuppuja. Ja lopuissa on uusia lehtiä. Rankasti talvetettavat ovat karsiutuneet valon puutteen takia. Ehkäpä se tästä nyt paremmaksi kääntyisi.

    VastaaPoista
  3. Juu onhan se toden totta oikein mukava kun jotkin rehut edes kasvavat. Onneksi nyt pikku taimet vaikuttavat saaneen hieman vauhtia kun lisäsin lisävalaistusta! :).

    VastaaPoista