Translate

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Osataan sitä kai täälläkin

Juhannus tuli ja meni...eräät saivat jo kypsää satoa, eräät ovat jo kauan saaneet, toiset taas odottavat malttamattomina kauden ensi maistiasiaan.

Pikku hiljaan alkaa tosiaan täälläkin vaikuttaa siltä että kunnon satoa saataisiin pian. Red Savinassa roikkuu yksi iso pian kypsyvä podi ja muita pienempiä pukkaa perässä. Ensi sato tulee huomattavasti viime vuotta myöhemmin, mutta tulee ja pidän yhden kilon sato tavoitteet edelleen realistisina. 

Vladans Viper

Red Savina


7 Pod Yellow

Tulisia chinensejä pukkaa ihan kiitettävästi. Minulla on kasvihuoneessa vielä kymmenisen pienempää chinenseä jotka luulisi takaavaan myöhäissyksylle vielä toisen kunnollisen sadon.


7 Pod Yellow

Baccatumit ovat myös suhteellisen vähissä. Suurin osa niistä on edelleen parvekkeella odottamassa kasvihuoneeseen pääsyä, mikä tapahtunee lähipäivinä...

Aji Fantasy
Chocolate Habanero Handgrenade 

Chocolate Habanero Handgrenade näyttäää potevan jonkinlaista tautia. Lehdet ja periaatteessa koko kasvi vaikuttaa todella kuivalta tämän lisäksi lehdet käpristyvät yhteen. Tiedä sitten mikä on vikana mutta onpahan ainakin muutaman nupun puskenut.

Chocolate Habanero Handgrenade

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti